Hymer Magyarország

Teljes körű lakókocsi szerviz

Legyen szó vízszivárgásról, elektromos problémáról, bútorzati gondokról, stb. biztos lehet benne, hogy megtaláljuk Önnek a legkedvezőbb megoldást.


Garanciális És garancián túli javítások

Hivatalos Hymer partnerként nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy kedvenc lakóautója jó kezekbe kerüljön, ha műhelybe kell látogatnia.


Kiegészítők beépítése

A VPT-Caravan-nál odaadással és hozzáértéssel szereljük fel az Ön által vágyott kiegészítőket. És hogy mik lehetnek ezek a kiegészítők? Bármi, amire vágyik! Legyen szó omnistorról, tolatókamerákról, multimédiás eszközökről, biztonságtechnikai eszközökről, kerékpár- vagy motorkerékpér tartóról, kutyaszállítóról és még bőven sorolhatnánk, amelyeket nálunk is meg tud vásárolni.

Klíma és szellőzés

A nagy nyári forróságban is élvezni fogod az ebéd utáni sziesztát a lakóautódban.
Legyen szó tető- vagy padlóklímáról, nálunk megtalálod a legpraktikusabbat, melynek kiválasztásában szakképzett kollégáink örömmel segítenek.

Hűtés, fűtés

Lakóautóval nem csak nyáron, télen is jó utazni és mivel több napra készülünk, figyelnünk kell a komfortosságra. Nyáron nem kell szaunát, télen pedig hűtőkamrát csinálni a lakóautóból. A VPT-Group csapata 20 éves tapasztalattal rendelkezik, nyugodt szívvel bízhatja ránk kedvenc lakókocsiját.

Tanácsadás és beüzemelés kezdő lakókocsisoknak

Most tett szert egy lakókocsira, vagy lakóautóra és nem tudja, mi-hogyan működik rajta? Szakértő kollégáink segítenek eligazodni kedvenc járművében, melynek egységeit kérésére üzembe is helyezzük.

Műszaki vizsgáztatás

A személygépkocsikhoz hasonlóan, természetesen a lakóautóknak is át kell esnie az időszakos műszaki vizsgáztatáson. Egy olyan lakóautót szerető csapat, mint a miénk, örömmel vállalja a műszaki vizsgára való felkészítést és vizsgáztatást.

Gumiszerviz

Lakóautónknak mindig makulátlan állapotú abronccsal kell rendelkeznie. A jelenleg elérhető legkorszerűbb technikával és eszközökkel várunk minden lakóautótulajdonost a gumiszervízünkben, ahol bármilyen gumival vagy felnivel kapcsolatos munkával kapcsolatban magasan képzett kollégáink állnak rendelkezésre.

További információkért keresse kollégánkat:

Réczeg Zoltán

Réczeg Zoltán

Szerviz

+36 30 268 6177
reczeg.zoltan@vpt.hu