Hymer Magyarország

Teljes körű lakóautó/LAKÓKOCSI szerviz

Legyen szó vízszivárgásról, elektromos problémáról, bútorzati gondokról, stb., biztos lehet benne, hogy megtaláljuk Önnek a legkedvezőbb megoldást.


Garanciális és garancián túli javítások

Hivatalos Hymer partnerként nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy kedvenc lakóautója jó kezekbe kerüljön, ha műhelybe kell látogatnia.

Kiegészítők beépítése

Nagy odaadással és hozzáértéssel szereljük fel az Ön által vágyott kiegészítőket. És hogy mik lehetnek ezek a kiegészítők? Bármi, amire vágyik! Legyen szó omnistorról, tolatókamerákról, multimédiás eszközökről, biztonságtechnikai eszközökről, kerékpár- vagy motorkerékpér tartóról, kutyaszállítóról és még bőven sorolhatnánk, amelyeket nálunk is meg tud vásárolni.

Klíma és szellőzés

A nagy nyári forróságban is élvezni fogja az ebéd utáni sziesztát a lakóautójában.
Legyen szó tető- vagy padlóklímáról, nálunk megtalálja a legpraktikusabbat, melynek kiválasztásában szakképzett kollégáink örömmel segítenek.

Hűtés, fűtés

Lakóautóval nem csak nyáron, télen is jó utazni és mivel több napra készülünk, figyelnünk kell a komfortosságra. Nyáron nem kell szaunát, télen pedig hűtőkamrát csinálni a lakóautóból. A VPT-Group csapata 20 éves tapasztalattal rendelkezik, nyugodt szívvel bízhatja ránk kedvenc lakókocsiját.

Tanácsadás és beüzemelés kezdő lakókocsisoknak

Most tett szert egy lakókocsira, vagy lakóautóra és nem tudja, mi-hogyan működik rajta? Szakértő kollégáink segítenek eligazodni kedvenc járművében, melynek egységeit kérésére üzembe is helyezzük.

Műszaki vizsgáztatás

A személygépkocsikhoz hasonlóan, természetesen a lakóautóknak is át kell esnie az időszakos műszaki vizsgáztatáson. Egy olyan lakóautót szerető csapat, mint a miénk, örömmel vállalja a műszaki vizsgára való felkészítést és vizsgáztatást.

Gumiszerviz

Lakóautónknak mindig makulátlan állapotú abronccsal kell rendelkeznie. A jelenleg elérhető legkorszerűbb technikával és eszközökkel várunk minden lakóautótulajdonost a gumiszervízünkben, ahol bármilyen gumival vagy felnivel kapcsolatos munkával kapcsolatban magasan képzett kollégáink állnak rendelkezésre.

Szervíz ajánlatkérés

További információkért keresse kollégánkat:

Pere Péter

Pere Péter

Alkatrész, tartozék, szerviz

+36 30 709 0610
info@vpt-campingshop.hu