Hymer Magyarország

Rólunk

A VPT-Group immár több, mint 20 éves múltat tudhat maga mögött, ami nagy büszkeséggel tölt el minket. A 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásunk a kezdetekben gépjárműtechnikai hűtés-, fűtés és klíma rendszerek kereskedelmével, tervezésével és gyártásával foglalkozott. A hosszútávú gondolkodásmódunk és a minőség iránti elkötelezett törekvésünk eredményeként néhány év alatt a terület meghatározó tényezőjévé váltunk, emellett ISO 9001 tanúsítványt szereztünk. Minőségi munkánkra garancia az a több ezer elégedett autótulajdonos, akik minket bíztak meg klíma szereléssel, vagy egyéb szerviz munkákkal.
 

De hogy kapcsolódik ide a lakóautózás?

Cégünknél többen is rajongói az utazás eme szabad és kötetlen formájának, így adta magát a következő irányvonal. A kezdetekben még csak lakóautók bérbeadásával foglalkoztunk, amit kibővítettünk azok teljes körű szervizelésével, valamint felszerelések és kempingkellékek értékesítésével. De itt még mindig nem álltunk meg! 2018 tavaszán a HYMER hivatalos képviselete és márkaszervize lettünk, Magyarországon egyedüliként, amire nagyon büszkék vagyunk!
 
Továbbá nagyon szerencsések is, hogy napi szinten olyan dolgokkal foglalkozhatunk, amelyek ilyen közel állnak a szívünkhöz.


A VPT-Caravan csapata

Vass Zoltán

Vass Zoltán

Ügyvezető

Vass Ágnes

Vass Ágnes

Pénzügyi vezető

Pere Péter

Pere Péter

Értékesítési vezető

Takó Károly

Takó Károly

Műszaki vezető

Göltl Adrienn

Göltl Adrienn

Értékesítés, bérlés

Holweg Kristóf

Holweg Kristóf

Értékesítés

Farkas Attila

Farkas Attila

Logisztikai vezető

Várnagy Nikoletta

Várnagy Nikoletta

Pénzügyi adminisztrátor

Horváth Mariann

Horváth Mariann

Adminisztrátor