Hymer Magyarország

Hymer kempingbuszok

A Hymer új dimenziót nyitott a lakóautózásban 1961-ben a „Caravano” kifejlesztésével. Ez a furgon volt az alapja mind a cég, mind a komplex szabadidős járművek kategóriájának.
Könnyű manőverezhetőségüknek, kompakt külső méretüknek köszönhetően a kempingbuszok nem csak hosszabb nyaralásokhoz, hanem hétvégi kirándulásokhoz, de akár mindennapos használatra is alkalmasak.Hymercar Free – Fiat alvázon

Modern, fiatalos, vonzó ár-érték arány mellett

Szereti a különlegeset? Szeret spontán és szabadon utazni? Akkor a Hymercar Free az Ön igényeinek megfelelően lett kifejlesztve! A modern design, a bőséges belső tér, a számos hasznos kiegészítő tökéletes utitárssá teszi.

Hymercar – Fiat alvázon

Egyedülálló, sokoldalú, összehasonlíthatatlan

A Hymercar modellek kompakt méretükből adódóan az utazások mellett a mindennapos közlekedésre is alkalmasak. Egyedülálló a felnyitható tetőszerkezete, amely által 4 személy részére nyúlt kényelmes fekvő helyet. Hő-és hangszigetelése alkalmassá teszi a 4 évszakos használatra.

Hymercar -Mercedes alvázon

Kategóriája etalonja, akár 4x4-es hajtással is

A Hymer és a Mercedes-Benz egyvelegéből csakis jó sülhet ki, ennek ékes bizonyítéka az új Grand Canyon S és Free S 600. A kiváló dinamika, könnyű vezethetőség, a biztonsági rendszerek sokasága ötvözve a több évtizednyi tapasztalaton alapuló lakóautóépítéssel az, ami páratlanná teszi! Kell ennél több??

További információkért keresse kollégánkat:

Balog Zoltán

Balog Zoltán

Értékesítés

+36 30 277 3645
balog.zoltan@vpt.hu