Utazás szülőként

Utazás szülőként

Friss házasok az Alpokon át

Amikor Lisa és Sven megtudta, hogy gyermeket várnak, egyértelmű volt számukra, hogy az első hónapokat ki kell használni, és meg kell ünnepelni egy közös utazással, hogy minél több időt tölthessenek hármasban. A koronavírus-járvány miatt sok munkát visszamondtak az ügyfelek, ami érzékenyen érintette az esküvői fotós párt. De nem keseredtek el, helyette inkább úgy döntöttek, hogy a legtöbbet hozzák ki ebből az új helyzetből, és a felszabadult időt utazásra fordítják.

Sven Cichowicz
Szerző
Svájc és Ausztria
Utazási célpont
HYMER Tramp S 695
Modell

 


Maximális rugalmasság
A Bodeni-tótól indulva a négyhetes út először St. Moritzba vezet Zürichen, a Zug-tón, Davoson és a gyönyörű Flüela-hágón keresztül. A hegyi panoráma igazi felüdülés a lakásban töltött hetek után. A lakóautós utazás kétségtelenül a legjobb megoldás ebben az időszakban. Az utazási figyelmeztetésekre rugalmasan reagálhat az ember, és így nem kerül túl közel a többi utazóhoz.

 

Franciaággyal Svájcon át
A HYMER Tramp S 695, amely 7,4 m-es hosszával, nagy franciaágyával és ággyá alakítható ülőrészével ideális egyensúlyt képviseli a kényelem, a teljesítmény és a méret között, Lisa és Sven mobilháza lett erre a 4 hétre. Elég kompakt ahhoz, hogy gond nélkül keljen át a határokon, miközben hegyi hágókkal is könnyedén megbirkózik, így hát ideális útitárs az Alpokban.
Hymer Tramp S 695

 

Hymer Tramp S 695

 

Irány Olaszország!
St. Moritzból a festői "Maloja" és "Julier" hágók Olaszországba vezetnek. A HYMER nagyszerűen veszi a szerpentineket ezekben a hágókban, és a csodálatos táj látványától szinte elakad Sven és Lisa lélegzete. Az olaszországi úti cél még látványosabb: a hőn vágyott és esküvői fotósok által jól ismert, festői Comói-tó.

Hymer Tramp S 695

 


Hymer Tramp S 695

Jóga a Comói-tavon
A tó nyugati partján, a Dongó-i "La Breva" otthonos, apró kempingjében élvezhet ki a nyugalmat és a csendet az új család. A terep ezen felül jógázásra is ideális - főleg a ködös reggeli órákban. Nincs is ideálisabb hely ahhoz, hogy a kisbaba első úszóleckéjét vegye a csillogó vízű tóban. A HYMER Tramp S 695 közben hűségesen várja őket az öreg olajfák árnyékában. Estére pedig a helyiek által ajánlott "Pizzeria Ristorante La Lampara Dongo" pizzája kerül az asztalukra, amit gyertyafény mellett fogyaszthatnak el a HYMER hangulatos belsejében. Bella Italia!

 


Hymer Tramp S 695

 


Hymer Tramp S 695

A HYMER bárhová eljut
A HYMER Tramp S strapabíró Mercedes Sprinter alváza és hajtáslánca könnyedén veszi az összes emelkedőt a következő meredek szakaszon is, így kényelmesen kelnek át a Gotthard-hágón vissza Svájcba és Németországba. A 3,5 tonnás megengedett össztömeg mellett az egyébként borsos nehézjármű adó (Svájc) és GO-Box (Ausztria) nélkül is át lehet jutni a környező országokon.

Hymer Tramp S 695

A függetlenség és az utazás szabadsága
A HYMER Tramp S egyenként 100 literes édesvíz- és szürkevizes tartályai lehetővé teszik a kis család számára, hogy a legtöbb utazási napon kiélvezhesse a kempingek által nyújtott függetlenséget és önellátást. Ez mindkét fiatal szülőnek szabadságot ad ahhoz, hogy teljes mértékben a kislányukra koncentrálhassanak.

Hymer Tramp S 695

Az utazás folytatódik...
A következő szakasz Ausztriába vezet, ami további hegyi panorámákkal inspirálja őket. Ott húzódik a Kaiser-hegység, a vad Wilder Kaiserrel, a Zahmer Kaiser pedig a Niederkaiserrel együtt délkeletre található. Az Alpokon keresztül haladnak tovább a Berchtesgadener Land-ig és Salzburgig.

 

 

"Az volt az egyik legnagyobb előnye a lakóautós utazásnak, hogy az útvonalat kis családunk igényeihez tudtuk igazítani, és egyben nagyon rugalmasan tudtunk reagálni a járvány figyelmeztetésekre, és a folyamatosan változó utazási korlátozásokra. "


Fotós házaspár és friss szülő

Lisa és Sven
Fotós házaspár és friss szülő

 


Hymer Tramp S 695

Hymer Tramp S 695

Hymer Tramp S 695

 


Csak olvasna róla, vagy inkább ki is próbálná?
Ismerje meg most HYMER lakóautóinkat és kezdje el ma saját kalandját.




Melegítve jó a gulyás
Természetesen a helyi specialitásokat is ki kell próbálni, de miért rendeljenek az étteremben császármorzsát és sajtos galuskát, ha HYMER-ben teljesen felszerelt konyhája áll a rendelkezésükre, és frissen készíthetjük el a kedvenc ételeiket? Mint tudjuk, a gulyás melegítve jó. A HYMER Tramp S egy-kettőre az ínyencek főhadiszállása lesz, és már készülhet is a panorámás vacsora.


Hymer Tramp S 695

 


Hymer Tramp S 695

Öten a Fekete-erdőben
Az út végén Sven első házasságából származó gyermekei is csatlakoznak hozzájuk. A hálószobát el lehet választani a fürdőszobától és a zuhanyzótól, amit szintén el lehet választani a jármű többi részétől, így öt fő esetén is biztosított a komfort. Este a babát le lehet fektetni hátul, miközben elöl még játszanak és nevetgélnek a nagyobb gyerekek. Az öttagú család együtt tölt néhány napot a HYMER Tramp S-ben, a gyönyörű Fekete-erdő közepén, nem utolsó sorban Freiburg im Breisgau környékén. A Schauinslandon fantasztikus panorámákkal, közös túrákkal és pihentető jógaórákkal zárul a nyaralás

 

Hymer Tramp S 695

 


Rugalmasság, függetlenség, tér és kényelem

Legyen szó rövid utazásról, családi nyaralásról vagy digitális nomád életstílusról, akár egyedül, akár háromfős csoporttal, vagy ötfős családdal: a HYMER Tramp S 695 kellő rugalmasságot, függetlenséget, teret és kényelmet kínál, hogy pontosan úgy szervezze meg a nyaralását, ahogyan Ön szeretné.




Hymer Tramp S 695

 

 

A megfelelő HYMER minden élményhez

Ilyen és ehhez hasonló történeteket írhat Ön is bármelyik HYMER lakóautónkkal.

Modell áttekintésünkben garantáltan talál lakóautót utazási élményeihez.

 


Eredeti szöveg forrása

Kép forrás: Hymer GmbH & Co. KG