A szörfös mobilház

A szörfös mobilház

Lakóautóval az Atlanti-óceán partja mentén


Telepakolva nagyszerű dolgokkal
Az első HYMER tesztet még az utazás megkezdése előtt megejtik, a bepakolással! Félórás bőrönd kirakósdi után hat szörfdeszka, négy túra-hátizsák tartalma, az utazáshoz szükséges cuccok és a kamera-felszerelés is kényelmesen befér. És ami még jobb, a három utasnak is marad hely. A Hymer átment a vizsgán...


Surfers Mag / Szörfmagazin (@surfersmag)
Szerző
Franciaország
Utazási célpont
HYMER Grand Canyon S
Modell

 

Néha szüksége van az emberne, arra, hogy kimozduljon és csak azt csinálja, ami igazán boldoggá teszi. Így hát Patrick, Christian és Ferdi megragad egy HYMER Grand Canyon S-t, és elindulnak Franciaországba. Céljuk: rálelni a tökéletes hullámra.

 

Olvasna róla, vagy inkább ki is próbálná?
Ismerje meg most a HYMER Grand Canyon S lakóautónkat és kezdje el ma saját kalandját.


Hymer E-Bike


Hymer E-Bike

 

Franciaország és Spanyolország igazi paradicsomnak számít a szörfösök körében. A Bordeaux-tól délre található 12 kiválasztott célpont két hét kitűnő szörföléssel kecsegtet. Addig még 14 órát kell vezetni az autópályán. Tehát: szörfzenét, tempomatot és a sávtartó automatikát bekapcsolni, és indulhatunk is az Atlanti-óceán felé.

A nyugodt éjszakai út után szörföseink megérzik a tenger sós illatát, és máris pumpál bennük az adrenalin. Miután végre megérkeznek, nincs megállás: gyors leparkolás, deszkákat elő és irány hullámok!





Hymer E-Bike

Hymer E-Bike

 

A hétköznapok során - ha létezik ilyen egyáltalán egy ilyen úton - a srácok mindig megörülnek annak, hogy a fejlesztők milyen újabb kis részletre gondoltak a felszereltség megtervezésénél. A kedvencük egyszerű, de hasznos: a kültéri zuhany. Pillanatok alatt lemossák magukról a homokot és a sót, így a beltér makulátlanul tiszta marad.

 

3 fős kislakás, 12 négyzetméteren
A srácok előszőr aggódtak, hogy egymás hegyén-hátán lesznek a 12 négyzetméteres lakótérben, de hála a felnyitható tetőnek, az átgondolt elrendezésnek és olyan okos funkcióknak, mint az összecsukható mosdó, az együttélés és a közös túrázás nem jelent problémát. A jó idő és tiszta zokni egyaránt biztosítva.

Hymer E-Bike

Hymer E-Bike




Egy hullámhosszon vagyunk?

A legjobb szörfös helyeket és a tökéletes lakóautót keresi? Nézze meg közelebbről a HYMER Grand Canyon S-t és lazuljon!



Hymer E-Bike


Eredeti szöveg forrása

Kép forrás: Hymer GmbH & Co. KG